Okunote all boys highschool

~ Boys, Boys, Beautiful boys
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Asher Mattias Harel

Go down 
ForfatterBesked
Mumrik
Admin
avatar

Antal indlæg : 1367
Join date : 20/12/09
Age : 25
Geografisk sted : in your head.

IndlægEmne: Asher Mattias Harel   Tors okt 21, 2010 8:59 pm

Værelse: 104
Klasse: 3. Q

Grundlæggende:

Fulde navn:
Asher Mattias Harel.
Initialer: AMH.
Kælenavn(e)/Øgenavne: Ash.
Alder: 17 år.
Sex: Dreng.
Orientering: Homoseksuel.
Position: Seke → Seme.
Fødselsdag: 15 Juli.
Overbevisning: Ateist.

Udseende:

Højde: 183 cm.
Vægt: 68,8 kg.
Kropsbygning: Slank uden at være tynd. God muskulatur, men ikke pumpet. Ret i ryggen, men ellers sløset kropsholdning.
Øjenfarve: En blanding mellem rødbrun og rød.
Hårfarve: Unaturlig 'naturlig' hvid.
Hår længe/Frisure: Dreadlocks der næsten altid sat op i en hestehale eller sløset knold. Selve håret hår ham til midt på ryggen, måske lidt længere.
Hudfarve: Lys/asiatisk.
Ar/Skader: Nej.
Tøjstil: Mest af alt T-Shirts og stramme bukser. Gerne hættetrøjer eller sweatpants. Afslappet tøj, og naturlige farver ses han ofte i.
Ansigtstræk: Asher har et lettere asiatisk ansigt, uden at være ekstrem. Man kunne sagtens trække nogle feminine linjer ud fra hans ansigt. Hans øjne er smalle og feminine, hans næse er ikke ligefrem flad, men typisk asiatisk. Hans mund er altid udformet i et bredt smil.
Udstråling: Asher har en blandet udstråling af afslappethed og åbenhed.

Personlighed:

Styrker: Asher har en medfødt evne til at føle medlidenhed. Hans åbne person gør ham nem at snakke med, og han er virkelig kærlig. Asher er ikke en efternøgler, hverken når det gælder sport eller skolen. Han er ekstrem dygtig til basketball, og er meget loyal indrettet..
Svgheder: Ashers svagheder er ligeså talrige som hans styrker. Udover at Asher lider af klaustrofobi, har han svært ved at holde hovedet koldt hvis nogle af hans nærmeste er blevet såret. Han har en tildens til at virke for 'lev i nuet' agtig, og kan til tider være doven. Asher er ikke en særlig god kæmper, fordi han aldrig kommer op at slås.
Temperement: Som hovedregel er Asher altid rolig, og holder hovedet koldt. Men sker det at hans nærmeste bliver såret, så kan han godt midste besindelsen.
Kan lide: Noget af det bedste Asher ved er en dejlig varm seng. Asher elsker desuden barsketball, og hvis der er noget der skulle slå det, så skulle det næsten være intern-humor. Asher kan godt lide afslappede situationer med mennesker han kender, og han er glad for fysisk som psykisk kontakt. Han er glad for romantik, og bliver aldrig træt af at være sammen med de samme mennesker hele tiden.
Kan ikke lide: Øverst på Ashers liste over ting han ikke kan lide, må nok nævnes små rum. Men også i særdeleshed stoffer. De to ting går han pænt en bue udenom. Derudover bryder Asher sig ikke om folk der lever af andres ulykke. Asher bryder sig ikke om blive skyndet på, og stress er noget han slet, slet ikke kan håndtere.
Interesser: Foruden at spille basketball, er Asher ret vild med at spille trommer, og gør det meget. Bøger er heller ikke helt ved siden af.
Ønsker/Drømme: Asher kunne godt tænke sig at eje en kaffe-café eller noget i den dur. Derudover ønsker han egentligt bare at have til dagen og vejen, og leve sammen med en han elsker.

Baggrund:

Fortid: En blondt kvinde gik rundt i de tomme gader en sommernat, hendes øjne var tunge og hendes gang var usikker. Langt efter hende kunne man lugte en blanding af sprut og stoffer. Hun havde ikke været i bad i lang tid, og hendes kjole var så pjaltret at hun lige så godt kunne havde taget den af. Under et hvid snudsket sjal stak en rund mave frem. Det var tydeligt at denne uhumske kvinde bar et barn i sin mave. Helt væk i sin egen rus kom hendes første ve, og hun fødte sin første og sidste søn i en fugtig gyde. Hun havde ikke penge nok til dem begge, men brugte de sidste på tøj, og på stoffer. Ikke lang tid efter fandt kvinden den mand der var barnets far. En mand der kunne tilbyde dem et sted at bo. Et snudsket lille sted hvor tapeten mange steder var flosset, og hvor gulvet slog revner, men dette var deres hjem. Daglige drukture og stofrus, var ikke usædvanligt, og som et lille barn, født af en narkoman, manglede dette lille væsen selv den rus, og det stof, der tidligere blev bragt ham gennem hans, nu for længst borte, navlestreng. Sådan gik der lidt tid. Meget kunne man beabrejde kvinden der havde født Asher, men inderst inde mente hun det godt. Hun havde bare ikke kræfter til at gøre noget. Hun var for langt ude til at kunne tage sig ordentligt af ham. Som Asher voksede blev han mere og mere indelukket, søgende for den kærlighed hans mor ikke kunne give ham. Og en kærlighed som en drukkenboldt af en far ikke kunne styre. At hans far bankede hans mor var ikke usædvanligt, men heldigvis blev denne dreng fundet, og fjernet fra de omgivelser som gjorde ham indelukket. Han blev anbragt hos en kærlig familie der, lidt efter lidt, brækkede ham ud af hans skal, og gjorde ham til det kærlige væsen han senere ville blive. I mange år havde han ingen kontakt til sine biologiske forældre, som han lige så stille glemte mere og mere om. Han elskede sin nye familie, og ville ikke tilbage igen. Men selvom de alle sammen elskede hinanden, var økonomien ikke så god, og Asher måtte arbejde meget før han tidligt flyttede hjemmefra for at lette situationen mest muligt. Det var dér han igen fik kontakt til sine biologiske forældre. Asher ville stadigvæk ikke have meget med dem at gøre, men besøgte dem i ny og næ, i håbet om at alt var blevet bedre. Hvilket det aldrig blev. Hvis Asher skulle beskrive sin barndom ville han ikke tænke på sin triste start på livet, men på al den kærlighed han havde modtaget fra de mennesker der, i hans øjne, reddede hans liv. Især hans nye 'lillebror' var han virkelig glad for. Senere tog han på Okunote, fordi støtten fra staten var stor, så han kunne møde nogle nye mennesker, og få et sted at bo.
Familie: Biologiske forældre skriver han mest kun breve til i ny og næ, mens han tit snakker med sin plejefamilie. Især hans yngre bror.
Social status: Man ville kategorisere Asher i den lavere ende af samfundet, men i hverdagen er han på ligefod med alle andre.
Oprindelse: Japan.

Diverse:

Kæledyr: To hanrotter, Sebastian og Kaleb.
Ryge-Tilladelse: Ja (Han ryger dog ikke)
Andet: %
Billeder: På vej.

_________________
"When it comes to exploring the sea of love, I prefer boys.."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://tsuki.dk
 
Asher Mattias Harel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Okunote all boys highschool :: Karakterer :: Karakter bibliotek-
Gå til: