Okunote all boys highschool

~ Boys, Boys, Beautiful boys
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Edmund H. Abrahams (Eddie)

Go down 
ForfatterBesked
Heffalump
Sadistisk hersker
Sadistisk hersker
avatar

Antal indlæg : 379
Join date : 03/02/10
Age : 24
Geografisk sted : Storkøbenhavn n__n

IndlægEmne: Edmund H. Abrahams (Eddie)   Lør nov 27, 2010 12:30 pm
Elevens fulde navn: Edmund Hiram Abrahams
Initialer: E.H.A
Kælenavn(e): Eddie, Ed
Alder: 17 år
Sex: Dreng
Orientering: Homoseksuel
Position: Går ikke op i den slags - kald det seke, om I vil.
Fødselsdag: 14. oktober
Overbevisning: Ikke troende, med interesse for buddhisme.

Udseende:

Højde: 178 cm
Vægt: 71 kg
Kropsbygning: Eddie er ganske almindelig af bygning, eller snarere skilder han sig bare ikke ud som enten ranglet eller muskuløs. Han går altid opret og har en rank kropsholdning; til gengæld ser man ham sjældent sidde normalt i en sofa. Af vane er Eddies kropssprog meget åbent og farverigt, nærmest voldsomt i forhold til det traditionelle japanske. Han kan virke lidt kluntet, men det skyldes snarere almindelig teenage-snøvlen. I øvrigt er han glad for sport og i udmærket form, men har ingen særligt fremtrædende muskler.
Øjenfarve: Brun.
Hårfarve: Eddie er indbegrebet af en rødhåret.
Hårlængde/frisure: Tja, håret kan næppe beskrives som "frisure" så meget som en gang pjusk på hovedet. Det går ca. til nakken, og hvorfor bruge penge på en frisør, når ens mor har en saks? Eller nærmere: nu, hvor der ingen fiks moder er, lader han bare totterne være.
Hudfarve: Hans hud er bleg og fregnet.
Ar/skader: Intet bemærkelsesværdigt eller mindre seværdigt.
Tøjstil: Afslappet, jeans og t-shirts, hoodies. Man kan ikke rigtig putte ham i nogen kasse hvad angår stil, hvilket dels er fordi han kan lide at hænge ud med de fleste typer, og dels fordi han intet aner om mode.
Ansigtstræk: Ved første indtryk virker Eddie ganske rank og slank, og det lange, smalle ansigt hjælper på den opfattelse. Hans øjne er brune, øjenbrynene smalle, og kinder og næse strøet med fregner. Han har et bredt smil, men små læber, og ligeledes små ører.
Udstråling: Eddie virker oftest ganske selvsikker, men han vil ikke stjæle rampelyset, når han træder ind i et rum. Han har det bare meget godt i andres selskab og er afslappet per definition. Skulle han blive nervøs eller anspændt, bliver det nu ikke svært at få øje på.

Personlighed:

Styrker: Ved første øjekast er Eddie bemærkelsesværdig med knaldende rødt hår og tilhørende brune øjne, en underlig kombination af to verdener. Dette har altid generet ham en smule, men plejer at falde til hans fordel. Han slentrer altid omkring med et afslappet, halvdovent udtryk i ansigtet, og falder gerne i snak med enhver forbipasserende. Hans åbenhed gør ham i stand til at have mange og lange samtaler med gamle damer i Brugsen; han er per definition høflig og velopdragen.
Sjældent ses han i dårligt humør - højest en næsten-kronisk træthed, der opstår, når man tvinger ham op før halv ti uden kaffe. Han smiler meget og kan joke om alting hele den lange dag, hellere i fællesskab med nogen. Man ser ham ikke i centrum af ballet. Han er meget social og en god - og pædagogisk - performer hvad angår fremlæggelser og eksamener, som han improviserer sig igennem med glans.
Eddie har nemt ved at få venner, eller også er det nemt at blive hans ven. Han sætter pris på humor og sjov. Som regel er hans venner mere larmende end han selv, men han har det også fint i rollen som den mere reflektive. Man kunne kalde ham en fusion mellem den intellektuelle og klassens klovn.
Han blærer sig ikke og er egentlig ligeglad med sin kunnen. Hvis muligt vil han langt hellere hænge ud med sjove mennesker. Han tiltrækkes tit af eller ser op til fyre, der er endnu mere laid-back end han selv.
Svagheder: Hvad angår Eddies kundskaber inden for skolen, så er det ikke kun positivt; hvis noget påtvunget ikke interesserer Eddie, er han skeptisk og uengageret. (Og som de fleste er klar over, er det meste inden for skolen påtvunget). Han vil hellere holde fri end gå i skole, men tager skolen som en uundværlig plage og har derfor aldrig fået mere end middelmådige karakterer. Han er dårlig til at gejle sig selv op og få lavet ting, han ikke gider - såsom at stå op og aflevere matematik. Han tager imod kritik, men beskyldninger vil altid blive mødt med en kold skulder (om de så er sande eller ej).
Temperament: På trods af diverse historier om rødhårede, skal der mere end som så til at få Eddie op af stolen. Han er bedre til at forsvare sine venner end sig selv, da han ikke går meget op i sit ry. Men man slipper ikke af med at lyve om ham - han foretrækker bare ikke at lave en scene.
Kan lide: Slappe af med venner, lave mindst muligt - sove på åbne marker med bellis, få tidligt fri, møde nye mennesker, spille badminton, svømme, høre musik. Foretrukne fag er de kreative, biologi og engelsk. Han kan godt lide gammel europæisk litteratur og film. Og så synes han godt om at lave keramik.
Kan ikke lide: Mange lektier, at stå tidligt op, gråvejr. Han bryder sig desuden overhoved ikke om umeboshi. Og så er han pinligt elendig til kalligrafi.
Interesser: Eddie holder af biologi først og fremmest, men det har han aldrig helt set, hvad han skulle stille op med. Han er også en stor musikelsker, om end ikke helt med inden for poppens verden, og han har spillet klaver i et par år. Han har en passion for historie, når den ikke formidles af en halvpensioneret professor, og han tager gerne i biografen for at se, hvorfor anmelderne alle sammen hader den samme film. Derudover kan vist tilføjes de gode gamle: fest og venner.
Ønsker/drømme: Tja, hvis Eddie selv skal sige det, kommer der ikke til at stå så meget her. Hans ønsker er splittet mellem evig ungdom eller the great escape til Australiens golde sletter, som af og til rumsterer i hans baghoved.

Baggrund:

Fortid: Eddie er søn af to pæreamerikanske forældre, men har boet i Østrig, siden han var fire år. Her gik han på en international skole, men lærte tysk ved siden af. Hans mor arbejdede med arkitektur - faren var travl økonom og revisor. Inden da havde de boet i morens hjemstat, South Dakota, hvor de flyttede tilbage omkring årtusindskiftet. Et varede et enkelt år, før familien tog til Norge - og tre år efter til det noget varmere Tokyo, Japan. Hans mor var til den tid så fascineret af den gamle japanske arkitektur, at Japan lod til at blive den endelige station. Af samme årsag - og dels af Eddies egen fri vilje - kom han i en velanset, men ganske almindelig japansk skole, hvor han lærte sproget og skriften oveni. Hele hans barndom har i det hele taget været præget af de mange kulturskift, og det har gjort ham temmelig vant til at være en alien blandt de menneskelige.
At vokse op i en forstad til Tokyo var meget anderledes og meget uvant. Først og fremmest var sproget ikke lige at sætte sig ind i - dernæst kom der et hel sæt uskrevne regler, han ikke havde kendt til fra Amerika eller Europa. I forhold til sin søster var han dygtigere til at omstille sig, men dårligere til at få venner. Det første halve år led han en del under, at ingen fattede et ord af, hvad han sagde, men i high school fik han flere venner og en almindelig hverdag. Først da en af hans venner gættede sig til hans seksualitet, tog han sig egentlig sammen til at springe ud, men det skete også som femtenårig. Den første kæreste fik han, da han var femten - efter flere opfordringer fra venner - og et par uger efter sprang han ud for sine forældre. Det tog de skræmmende pænt; hans mor virkede nærmest begejstret over sin homoseksuelle søn.
Han slog op med Satou året efter, hvor familien også besluttede sig for at flytte fra det hektiske liv ved den enorme hovedstad. Her fandt de et pænt hus i en af de rigere dele af Wakayama. Eddie derimod ville ikke endnu længere væk fra sine venner, så han bad om lov til at finde en kostskole. Derfra siger resten vidst sig selv, og han kom til Okunote High.
Da hans søster fyldte tyve, giftede hun sig i øvrigt med en kenyaner og flyttede til Kenya, så han ser ikke sin søster særlig ofte.
Familie: Mor, Laureen Abrahams, arkitekt. Hun har skrevet flere bøger om japanske haver og arkitekturens udvikling i Japan, som er anmelderroste i USA. En energisk mor, der foretrækker take-away, og så er hun rædselsfuld til at udtale det japanske. Herfra har børnene det røde hår. Far, Peter Abrahams, revisor. Han er en spinkel og introvert mand, der elsker sin kone meget højt, selvom han af og til ikke forstår, hvad der er så spændende ved bygninger. Samantha, til daglig Sam eller Sammy, fyrig og livslysten 21-årig storesøster ligeledes med den røde hårfarve. Samanta studerer antropologi og bor i Kenya med sin mand.
Social status: Middelklasse.
Oprindelse: Med rødder i Sioux Falls, SD, USA, men er opvokset med traditioner og kulturelle værdier fra både Østrig, Norge og Japan.

Diverse:

Kældedyr: Ingen yet. ^-^
Ryge-tilladelse: Nej.
Andet: Der skal ikke ret meget til at gøre Eddie solskoldet, og der skal heller ikke ret meget til at gøre ham fuld. Politisk er han komplet i midten med en dårlig vane om at se det fra alles synspunkter. I Norge fik han en smule undervisning i klaver, men det rækker ikke længere end Für Elise. Han er en råæder af det meste Kansai-tilberedte mad, men han bliver stadig skældt ud for sine vaner med spisepinde.

_________________

Eddie H. Abrahams. (t.v.) 17 år, årgang II.
Amerikansk af accent - 178 cm, brune øjne. : D
Fujiwara Miwa. (t.h.) 24 år, skolens sekretær.
Indfødt japaner - 176 cm, brune øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Edmund H. Abrahams (Eddie)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Okunote all boys highschool :: Karakterer :: Karakter bibliotek-
Gå til: