Okunote all boys highschool

~ Boys, Boys, Beautiful boys
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Søndag eftermiddag. (♥)

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
momo
Sadistisk hersker
Sadistisk hersker
avatar

Antal indlæg : 625
Join date : 27/12/09
Age : 25
Geografisk sted : halloween town

IndlægEmne: Re: Søndag eftermiddag. (♥)   Tirs feb 02, 2010 8:13 pm

,- Yoru Kosoga

Yoru pustede lidt mens han kærtegnede drengens nipple hårdere, slikkede ham på ryggen, og førte sig hårdt ind og ud af ham. Han betragtede drengens farvede ryg. Han sitrede mere i benene og han trykkede drengen hårdt mod sig mens han skubbede sig helt op, og kom så i et højt støn. Det snurrede let i ham, så han holdte en lille pause men blev oppe i den blondte dreng imens. Han pustede ud, lænede nydene hovedet tilbage mens han slap drengens nipple og tog fat i hans hofter igen med begge hænder. Svedperlerne gled ned af ham, og han lod sig så fortsætte for at skubbe spermen længere op i drengen. Det hele pumpede rundt i ham, men han ville ikke stoppe. Han begyndte dog at være stille og blid nu, mest pga sitren han havde i benene som han også havde i armene og han var ikke helt kommet over orgasmen der havde gjort ham helt kulret i hovedet. Hurtigt kørte han sin hånd gennem sit hår mens han så på drengens blondte hår, havde ikke tænkt sig at spørge om han kunne klare mere, fortsættede bare og tog fat i drengens lem, mens han begyndte at nusse det følsomme hoved.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.scenepaws.deviantart.com
Flybike
Fremtrædende seke
Fremtrædende seke
avatar

Antal indlæg : 57
Join date : 17/01/10
Age : 23
Geografisk sted : .. Under your bed~

IndlægEmne: Re: Søndag eftermiddag. (♥)   Tirs feb 02, 2010 8:39 pm

Seth gispede da Yoru kom oppe i ham og der efter kom der en kriblene fornemmelse i kinderne på ham og han kom selv, ud over sofaen. Han kunne mærke hvordan Yoru nu mere gled frem og tilbage, og spermen kom længere op i ham for vær gang, men trods de egge to allerede var kommet en gang, så var Seths lem langt fra færdigt med at være tændt. Han stønnede og hans krop begyndte at på minde ham om, at det var en ret så anstrengene stilling for hans arme. Han ville have mere. Om så hans krop ville bukke under, så var hans sind og hans ædlere dele langt fra færdig - og så måtte resten af kroppen bare gøre som han befalede den. Han lukkede øjnene hårdt i og stønnede ned i sofaens armlæn da Yoru begyndte at nusse hans lem, og han tryggede sin røv nærmere imod Yorus hofter så drengen var helt tæt på før han lod de rystende arme tage fat om armlæet for at trække sig så meget frem, at Yoru gled ud af ham. Han stønnede da varmen fra den anden lystblondtes lem ikke var inde i ham, og han var lige ved at fortryde sin handling da han krop begyndte at skrige utildfredst af ham. Seth vendte sig dog hurtigt om og så den anden dreng i øjnene før han lænede sig frem og kyssede drengen, lod tungen hastigt og en andelse voldsomt glide ind i den andens mund, før hans lod tungen glide ned over Yorus overkrop og tilsidst til hans lem som Seth blidt lod tungen glide over penis hovedet. Han tog fat i den andens lem med den ene hånd, for at få mere kontrol over sit blowjob, og tog der efter fat i en af Yorus hænder med sin frie hånd og førte den blondte drengs hånd ned til sit ejet lem - Han ville nok selv regne ud hvad Seth ville have ham til, imens Seths selv lige nu rengjorde Yorus lem for sperm, han havde fundet under ogasmen inde i den honning blondte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
momo
Sadistisk hersker
Sadistisk hersker
avatar

Antal indlæg : 625
Join date : 27/12/09
Age : 25
Geografisk sted : halloween town

IndlægEmne: Re: Søndag eftermiddag. (♥)   Tirs feb 02, 2010 8:58 pm

,- Yoru Kosoga

Yoru stønner lidt over drengens handling han valgte at gøre, så hans stive lem ikke længere var oppe i ham. Han rynkede brynene lettere utilfredst sammen og skulle til at tage om hans hofter, men sætter sig langsom lidt mere ned da den anden kysser ham og han lader ligeså hurtigt sin tunge komme ind i den andens mund, og ser ned på ham da han stoppe og tager fat i sit lem. Han siger en nydene lyd og bider sig nydene i læben over at den honning blondte rør ved hans lem og bruger munden. Han lod den ene hånd glide gennem den honning blondtes hår, stønnede lidt imens, og var så opmærksom på at den anden ville havde ham til at røre ved ham også. Han pustede kort tungt, men nydene, hvorefter han maserede drengens lem lidt, og begyndte at give ham en heftigt handjob, men ikke så hårdt, mest hurtigt. Han prøvede at se, om han kunne se den honning blondte drengs olivengrønne øjne, men han lukkede så sine egne i nydelse, hvis drengen blev ved, fik Yoru snart endnu en orgasme, og så vidste han også at han ville være udkørt og træt derefter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.scenepaws.deviantart.com
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Søndag eftermiddag. (♥)   

Tilbage til toppen Go down
 
Søndag eftermiddag. (♥)
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Okunote all boys highschool :: Områder :: Videorummet-
Gå til: